miniparken_22.08.2015_pm-foto_120

Miniparken er en kulturfestival, en one-dayer, med fornuftig størrelse, som arrangeres i fantastiske Fjellparken i Flekkefjord. Her kan barn og voksne få mulighet til å tilbringe dagen sammen i trygge  omgivelser med små avstander og store fristelser. Vi ønsker å skape verdifulle møter og en stolthet til byen, samtidig som vi håper å inspirere til innovasjon og videre kulturell verdiskaping.

Vi byr på flott utsikt, høye trær og harde benker (just KIDding) i tillegg til et meget spennende program. Det vil bli teater, eventyrlesning, masse aktiviteter for både store og små og selvfølgelig mange konserter fra den store scenen. Kanskje det vil dukke opp en mulighet for å få en autograf eller to også? I Miniparken vil det være noe for ethvert barn.

Det legges opp til barnas tempo samtidig er muligheten for å slenge seg i det myke gresset selvsagt tilstede. Vi garanterer at det vil komme artister som samler mange barn i kiddie-mosh-piten og der vil de nok ønske “å rocke den helt ut“.

Fokus på høy kvalitet og gode råvarer er viktig også når det gjelder mat og drikke. Vi ønsker å tilby et sunt alternativ og gi barna våre grønn energi i løpet av dagen, og våre kokker vil sørge for mette mager og glade barn med sin varmende og nærende mat og drikke. På denne måten håper vi at vi sammen kan gi dere en minnerik opplevelse i Miniparken.

Kom til Fjellparken i Flekkefjord 19. august 2017!