Hvor
Miniparken arrangeres i Fjellparken, Flekkefjord. Fjellparken ligger sentralt i Flekkefjord sentrum. Parken er unik med sitt naturlige amfi og utsikt over byen.

Når
Miniparkfestivalen arrangeres lørdag 19. august 2017.

Åpningstid
Kl. 11.30 – 21.00

Aldersgrense
Er du under 10 år? Da må du komme i følge med en voksen.
Er du over 16 år? Da må du komme i følge med et barn.
Voksne kan komme med flere barn. Barn kan komme med flere voksne.

Hvordan komme seg til Fjellparken
Vi håper så mange som mulig kommer til fots da det ikke er egne parkeringsplasser i parken. Vi oppfordrer de som kommer med bil til å parkere i parkeringshuset under Vollen og Øvre park.

Forhåndssalg
Billetter kan kjøpes hos Sparebanken Sør i Flekkefjord
Pris 450,-
Max 8 billetter pr. person

Unngå kø ved inngangen til parken
Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter og hente ut armbånd på forhånd slik at vi unngår kø ved inngangen til parken. Forhåndskjøpte billetter byttes inn i armbånd på Miniparkens stand i Parken ved Sparebanken Sør i Flekkefjord. Standen vil være åpen fredag 18. august fra kl. 16.00 til kl. 19.00 og lørdag 19. august fra kl. 10.00-11.30.

Hva kan jeg IKKE ta med inn i parken
Det er ikke lov å bruke rulleskøyter, skateboard eller sykkel i Miniparken. Dette er på grunn av gjestenes sikkerhet. Du kan heller ikke ta med deg paraply, grill eller dyr inn på festivalområdet (førerhund er selvfølgelig et unntak). Det er ikke lov å ta med glassflasker inn i parken.

Akkreditering
Akkreditering skjer i Miniparkens stand i Parken ved Sparebanken Sør i Flekkefjord fredag 18. august fra kl. 16.00 til kl. 19.00.

Overnatting
Flekkefjord har to hoteller som tilbyr flotte rom for overnatting.
www.maritimfjordhotell.no
www.grand-hotell.no

Miljø
Miniparkfestivalen har som mål å være en miljøvennlig festival. Dette setter sitt preg på alt fra avfallshåndtering, mat, transport og strømtilførsel, til trykksaker og dopapir. Vi ønsker å være et foregangseksempel for andre arrangører, for næringslivet og for deg som publikummer. Vi er opptatt av at vårt arbeid med miljø er konkret, at det nytter og inspirerer andre til handling.

Miniparken er et alkohol- og røykfritt arrangement med et godt og variert mattilbud – også økologisk og vegetarisk.